(untitled) (Innovate Conferences, 2025)
Ushbu maqolada talabalarning virtual texnologiyalar bo‘yicha informatsion kompetentligini shakllantirishning nazariy asoslari yoritiladi. Shuningdek, raqamli transformatsiya jarayonida axborot-kommunikatsion texnologiyalarning o‘rni, zamonaviy ta’lim muhitida talab qilinadigan raqamli ko‘nikmalar va ularni rivojlantirish yo‘nalishlari tahlil qilinadi.