(untitled) (Innovate Conferences, 2025)
Ushbu tezisda valyuta qimmatliklarini qonunga xilof ravishda olish yoki o’tkazish jinоyаtining subyektiv belgilari tahlil qilinadi. Jinoyatning subyekti, unga qo‘yilgan talablar muhokama qilinadi. Jinoyat subyekti doirasi amaliy misollar bilan ochib beriladi.