(untitled) (Innovate Conferences, 2025)
Maqolada go‘sht mahsulotlarini tekshirish usullari, namuna olish qoidasi, go‘sht ekstraktini tayyorlash, vodorod ioni konsentratsiyasining ko‘rsatkichini aniqlash (pH) texnikasi to‘g‘risida ma’lumotlar berilgan.