(untitled) (Innovate Conferences, 2025)
Ushbu maqolada Respublikamizda so‘nggi yillarda yosh avlodning jismoniy salomatligi va harakat faolligini oshirish masalasi global muammolardan biri sifatida ko‘rib chiqilmoqda. Shu yo‘nalishida olib borilayotgan islohotlar, jismoniy tarbiya darslarining sifatini yanada oshirish masalalari va professor olimlarning olib borgan ilmiy tadqiqot ishlari va jismoniy madaniyat haqidagi fikrlari aytib oʻtiladi.