(untitled) (Innovate Conferences, 2025)
Илмий мақолада глобаллашув шароитда жамиятни ривожлантиришнинг муқобил йўлларини топишда фалсафий тарбиянинг ўрни, унинг мамлакатимиз таълим ва тарбия тизимини демократик тарзда ислоҳ қилишнинг методологик аҳамияти, шунингдек жамиятни барқарор ривожлантириш концепциясини такомиллаштиришда, унинг объект ва субъектлари ўртасидаги боғланишларнинг кўп ўлчовли эканлигини тадқиқ қилиш зарурлиги ҳақида илмий-амалий аҳамиятга эга бўлган фалсафий фикрлар баён қилинган.