(untitled) (Innovate Conferences, 2026)
Mazkur maqolada Yangi O‘zbekiston taraqqiyot bosqichida ilgari surilgan Uchinchi Renessans g‘oyasining tarixiy ildizlari, mazmun-mohiyati, asosiy yo‘nalishlari hamda uning jamiyat taraqqiyotidagi o‘rni atroflicha tahlil qilinadi.