MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTINING OILA VA JAMOAT BIRLASHMALARI BILAN O’ZARO ALOQASI (Innovate Conferences, 2025)
Maktabgacha yoshdagi bolani to’liq tarbiyalash oila, mahalliy jamoatchilik va MTT o’rtasida yaqin hamkorlik sharoitida amalga oshiriladi.Ma’lumki, oila bolalarni ijtimoiylashishi uchun birinchi va eng muhim institutdir.”Ilk qadam” davlat o’quv dasturini amalga oshirishda MTTlarga oila va mahalliy jamotchiliklar bilan yaqindan hamkorlik qilishi vazifalarini qo’yadi. Ushbu maqolada shu haqda yoritilgan.