ROBOTOTEXNIKA FANINI O`QITISHDA O‘QITUVCHINING INTELLEKTUAL QOBILIYATLARINI RIVOJLANTIRISH (Innovate Conferences, 2025)
Ushbu maqolada texnologiya fani bo‘yicha mutaxassislar tayyorlayotgan oliy ta’lim muassasalarida bo‘lajak o‘qituvchilarning intellektual salohiyatini rivojlantirishning zamonaviy yondashuvlari yoritiladi. Ayniqsa, robototexnika fanini o‘qitish misolida innovatsion metodlar va amaliy mashg‘ulotlar orqali intellektual ko‘nikmalarni shakllantirish yo‘llari ko‘rib chiqiladi.