SUG‘URTA SEKTORI IQTISODIY BARQARORLIK OMILI SIFATIDA: NAZARIY ASOSLAR VA AMALIY JIHATLAR (Innovate Conferences, 2025)
Ushbu ishda sug‘urta sektorining iqtisodiy barqarorlikni ta’minlashdagi o‘rni nazariy va amaliy jihatdan tahlil qilinadi. Sug‘urtaning xatarlarni kamaytirish, investitsiyalarni rag‘batlantirish va moliyaviy ishonchni mustahkamlashdagi funksiyalari asosida barqaror iqtisodiy rivojlanishga qo‘shgan hissasi yoritiladi. Xalqaro tajriba va O‘zbekiston sug‘urta bozorining holati asosida milliy tizimni takomillashtirish bo‘yicha tavsiyalar ishlab chiqiladi.