BOSHLANG‘ICH SINF O‘QUVCHILARIDA O‘QISHGA QIZIQISHNI SHAKLLANTIRISH YO‘LLARI (Innovate Conferences, 2025)
Ushbu maqolada boshlang‘ich sinf o‘quvchilarida o‘qishga bo‘lgan qiziqishni shakllantirishning samarali usullari yoritiladi. Qiziqish — ta’lim jarayonining asosiy harakatlantiruvchi kuchlaridan biri sifatida qaralib, o‘quvchilar faoliyatini rag‘batlantiruvchi metodlar, innovatsion yondashuvlar va o‘qituvchining pedagogik mahoratiga urg‘u beriladi.