TOG‘LI AVTOMOBIL YO‘LLARIDA TRANSPORT VOSITALAR OQIMINI HARAKATINI TAVSIFLOVCHI KO‘RSATKICHLARNI TADQIQOT QILISH (Innovate Conferences, 2025)
Ushbu maqolada O‘zbekiston Respublikasi sharoitida yo‘llarning tog‘li uchastkalarida harakatlanish xususiyatlari ko‘rib chiqiladi, transport oqimlarining intensivligi va tarkibi, yo‘l sharoitlarining xususiyatlari, yo‘l-transport hodisalari tahlil qilinadi.