KOMMUNIKATIV KOMPETENSIYANI RIVOJLANISHINING EVOLUTSION BOSQICHLARI (Innovate Conferences, 2025)
Ushbu maqolada boshlang‘ich sinf o‘quvchilariga ingliz tilini o‘qitishda kommunikativ kompetensiyani rivojlantirishning evolutsion bosqichlari ko‘rib chiqiladi. An’anaviy yondashuvdan tortib kommunikativ va kompleks yondashuvlarga qadar bo‘lgan o‘zgarishlar, har bir metodning xususiyatlari va asosiy olimlari ta’kidlanadi. Maqola til bilimlari bilan birga muloqot ko‘nikmalari va madaniy kontekstning til o‘rgatishdagi ahamiyatini yoritadi.