ЎЗБЕКИСТОНДА ОЛИЙ ТАЪЛИМДАГИ ЎЗГАРИШЛАР ТЕНДЕНЦИЯСИ (Innovate Conferences, 2025)
Ушбу мақолада Ўзбекистонда олий таълимни ривожлантириш бўйича қабул қилинган норматив-ҳуқуқий ҳужжатлар таҳлил қилинган. 2016-2025 йилларда олий таълим соҳасида кўплаб фармон ва қарорлар қабул қилинди, қонунчиликда тегишли ўзгаришлар амалга оширилди. Барчаси олий таълимнинг янги босқчига олиб чиқишда мустаҳкам ҳуқуқий асос бўлиб хизмат қилди.