KICHIK YOSHDAGI O‘QUVCHILARDA SPORT TO‘GARAKLARIGA QIZIQISHINI OSHIRISH (Innovate Conferences, 2025)
Ushbu maqolada boshlang‘ich sinf o‘quvchilar organizmining o‘sishi va rivojlanishi, bolalarni jismonan sog‘lomlashtirish, reabilitatsiyaga yo‘naltirilgan autorefleks maxsus jismoniy mashqlar, ma`naviy axloqiy qadriyatlarni shakllantirish, jismoniy faolligini oshirish, yoga pozalari va nazorat mashqlari, to‘g‘ri qomatni shakllantirishga qaratilgan ma’lumotlar yoritilgan.